My Image

VENGABOYS PRESENT: DAILY BRA WORLD CUP(S)

De comeback van EUROPA’S NUMMER 1 PARTY ACT is niet te ontkennen!

Ook al zijn ze pas vorige week begonnen vanuit Nederland, hun mars naar wereldheerschappij is aanstaande!

De langverwachte première van ‘Rocket To Uranus’ vond plaats in Evers Staat Op, op Radio 538. Sinds die gezegende ochtend –ook al is de single nog niet gereleased-krijgt de track massale on-air steun van ster dj’s als Edwin Evers, Ruud de Wild, Michiel Veenstra en Giel Beelen.

Twee dagen later, op 6 Juni, ging de nu al beruchte video in première op baarmoeder van videohits TMF, en staat sindsdien in hoogste rotatie.

In minder dan vier dagen daarna wist de video van‘Rocket To Uranus’ –met co-stars Perez Hilton en jaren 80-icoon Pete Burns, alleen al online bijna een kwart miljoen kijkers te trekken. Bekijk de video nu op Vengaboys.com.

Inmiddels hebben ook al meer dan 15.000 fans hun rood/cyaan bril opgezet om de video te beleven in oldskool 3D. Pak je eigen 3D-bril en zie het HIER!

Nu, aan het begin van het WK 2010, kondigen we trots aan dat onze full time mannenmagneet Denice de teams, en iedere voetbalfan wereldwijd, gaat ‘ondersteunen’ dooriedere dag haar eigen ‘World Cups’ te laten zien.

Gedurende het hele WK zal Denice zichzelf iedere ochtend, middag of avond fotograferen in de ‘bra’ die ze die dag draagt.

Denice:“Ik ben een voetbalvriendelijke vrouw, en omdat ik weet dat eenzaamheid kan toeslaan bij spelers ver van huis, moedig ik ze op deze manier uit volle borst aan. Ik zal mijn foto’s dagelijks opdragen aan een favoriete speler. De eerste is voor Arjen Robben, omdat een nog sneller herstel van landsbelang is.”

Je vindt Denice’s Daily Bra World Cup(s)op vengaboys.com en twitter.com/vengatweets

Greets and teets,

Kim, Denice, Robin and Ma(ra)’Donny