My Image

VENGABOYS ARTIKEL IN TELEGRAAF

De Vengaboys gaan een druk jaar tegemoet! Want hoewel deze act bij jou misschien alleen maar warme herinneringen roept, staat de band in de startblokken voor nieuw succes.

Dat de Vengaboys hard bezig te zijn weer terug op de kaart te komen, bewezen ze vorig jaar al. Het viertal kreeg bijvoorbeeld wereldwijd aandacht met hun WK-single 2 Brazil. (Inderdaad, dat nummer van die clip vol dansende blote borsten met enkel franjes op de tepels.) Maar ze tourden ook door Zuid-Afrika, gaven een varend optreden op de ‘geurboot’ tijdens de Canal Pride en brachten een kerstalbum uit.

Puur kijkende naar de feiten, zijn de Vengaboys dus allang weer terug. Toch blijft het viertal voor de meeste mensen een act uit de jaren negentig die enkel leuk is vanwege de mooie herinneringen uit die tijd.

Dit jaar zou daar echter zomaar verandering in kunnen komen. In een interview met Radio Veronica, dat deze week geheel in het teken van de 90’s staat met een top 750 uit dat decennium, laat de popgroep weten een heel druk jaar tegemoet te gaan.

“We hebben 2014 knallend afgesloten met een uitverkochte tour in Zuid-Afrika. 2015 wordt druk. We zijn bezig met het plannen van een tour in de US. Inclusief originele Vengabus. Sowieso verwachten we het komende jaar 150 optredens te doen. Aangezien een Vengaboys show altijd feest is, is dat natuurlijk een fijn vooruitzicht.”

Bron:  http://www.telegraaf.nl/filmenuitgaan/muziek/23575500/__Vengaboys_naar_VS__.html